kapitola života

kapitola života

Anotace: Snažím se utéct ale nejde to, snažím se zapomenout ale vzpomínky se pořád vracejí....

slyším tu píseň zas a zas,
už jen když slyším ten hlas,
srdce mi poskočí.
Vidím ho tu znovu,
sakra,už v tom zase plavu.

Numb, to je ta píseň.
/už zase,
srdce mi poskočilo/
proto píšu tuto báseň,
vzpomínky do ní vkládám
a znovu padám,
padám do nemilosrdného pouta lásky.

utíkám před tímto poutem,
avšak nevím kam.
chtěla bych mávnout prutem
a zjevit se tam,
tam kde mě nikdo nenajde.
než to všechno přejde.

Je to tu,
musím tomu čelit.
cítím tu prázdnotu,
musím se tomu postavit!

Nedokážu na něj zapomenout,
pořád ho miluju.
nejde to jentak plout,
a zapomenout na jednu kapitolu,
kapitolu života, kterou jsem prožila.

Kdyby to šlo tak bych jí vrátila,
smazala či zničila!!
jde to u pouhého textu,
proč né v životě?
Autor gimikis, 10.02.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí