Amorova zloba

Amorova zloba

Anotace: vysněná... vybásněná.

Utkvělas mi v hlavě jak bolavý trn,
jak tklivá melodie v burácení hromu
při níž jsme tančili. Mě nechtělo se domů
že věčně bude hrát já naděje byl pln.

Však náhle - jako pára, jako jitřní svit
ses rozplynula v bezejmenném davu.
Víš, krásná neznámá - ty popletlas mi hlavu.
Dnes zbyl mi jenom sen, jenž věčně budu snít.

Leskneš se, krásko má, když na parketu víříš
v tom krásném snu; držím tě v náručí
a dělám všechno to, co láska poručí.

Amore, zloduchu, proč na mé srdce míříš
zase a znova šípy lásky nešťastné?
Proč vůči mě tvá zloba snad nikdy nezhasne?
Autor Bůchví..., 10.02.2008
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Lachailla, malá čarodejnice wiggová netopýrková, klara07, pavlis, B.a.r.b.a.r, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli Amor existuje tak to ma chudak dost tezky - je preci pravda, ze v 90% jako lide chceme to co nemame...

01.05.2008 21:40:00 | Lachailla

...já si myslím, že se na něj zlobí všichni...
(sakra, nevím proč mě tak samovolně napadl dodatek "včetně Adama Michny")

10.02.2008 18:59:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí