Někdy musíme jít dál,i když nechceme

Někdy musíme jít dál,i když nechceme

Anotace: :-(

Můžeš mít krásnou tvář,a nad hlavou svatozář
Můžeš chtít,bojovat,a nebudeš mít nic
Můžeš být bohatý,a přesto chudý
Můžeš žít,a přesto umírat

Mé srdce mohlo být navždy tvé
Ty ho nechceš,a říkáš né
Já doufal a věřil v lásku
Přes srdce pokládám černou pásku

Životem jít opět sám
Tvou tvář si v srdci ponechám
Tvůj ůsměv a oči zelené
Mě v ten den bylo nádherně

Proč je láska slepá a proč mě nechceš
Proč je život krutý a lidé slepý
Proč já sám ted dál jít mám

Slzy po tváři mi tečou
Zklamání není u mě náhodou
Bolí to,a nepřestává,bolí to,láska je slepá

Osud můj ted není žádný,to byl jen poplach planý
Proč věřil jsem,a zklamal se
Snad proto abych poučil se

Já milovat tě chtěl celý život,dát ti vše
Není nic,to je pravá tvář,je konec,není oč bojovat
Slunce at ti svítí na cestu,ptáci at ti zpívají
Já nikdy nezapomenu,a budu doufat potají
Autor Vox.Cordis, 10.02.2008
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Majketka Pietraszová, Simísek, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hezká básnička=)) Doufej, pokud máš sílu...

11.02.2008 11:31:00 | Simísek

ahoj,nehodnotim dilko.jen preju co nejvic sily.ja mam neco podobneho v techto dnech,, drzim palce!!!

10.02.2008 23:32:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí