Kdo jsi

Kdo jsi

Anotace: ...

Jsi princ, co ve snu mě líbá,
jsi rybář, co ho chytla ryba.
Jsi slunce, co mou tvář hladí,
jsi tón, co tak dobře ladí.

Jsi šíp, co zasáhl mé srdce,
jsi provaz, co mi spoutal ruce.
Jsi oheň, u kterého se hřeju,
jsi dárek, co si tajně přeju.

Jsi má láska, něha, touha,
jsi báseň, nekonečně dlouhá.
Jsi krev, co mi proudí v žilách,
jsi ten , o kterém jsem snila.
Autor Jessiem, 11.02.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí