Prostě to vzdávám

Prostě to vzdávám

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Prostě to vzdávám

Srdce se mi svírá
… bolestí,
mozek se mi zastírá
… blbostí.

Držím lahvinku,
hledám otvírák,
zapomínám na chvilinku,
na problémy, co nemám rád.

Opilí jsem do němoty,
běžím k lesu,
nemám boty,
už více nesnesu.

Říká se to velice těžce:
„Láska má... odjela“,
kudla s jedem do srdce
… zajela.

Holka, co miluji,
říká mě:
„Já lituji“
cítím se... mizerně.

Už nemám sílu,
dál se rvát,
piji lahvinku…
chci navždy spát.
Autor Miro Sparkus, 11.02.2008
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevzdávej.. :-)

11.02.2008 16:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí