Patřím ti,téměř celá

Patřím ti,téměř celá

Anotace: jsem tvá,ale přece jen nejsem

Mám plná ústa,
ale nepatří mi
neboť jsou tvá.

Mám plavé vlasy do půli zad,
ale nepatří mi,
neboť jsou tvé.

Mám bujné poprsí,
ale nepatří mi
neboť je tvé.

Patřím ti,ale přece jen ne celá
a možná že jsou moje slova smělá,
ale tělo přece není vše,
vidíš mě,ale nevidíš mi do duše.
Vidíš jen mé tělo,
ale netušíš co říct by ti chtělo.
Netušíš co říct ti chce,
že čímdál víc se ti oddaluje.
Bylo ve tvém náručí,ale teď už je v dáli,
a možná,že trvalo to roky,a nebo jen malou chvíly?
Autor Markéta007, 11.02.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň není špatná, příště bych ale vychytala pravopisné chyby :-)

16.02.2008 10:17:00 | Gothic.Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí