Láska je slepá

Láska je slepá

Anotace: Láska je slepá,když jsou slepý lidé.

Láska je slepá, já už nechci žít
Láska ubližuje, nechte mě jít

Láska je slepá

Láska je slepá, mé srdce krvácí
Láska pro mě není, má duše se ztrácí

Láska je slepá

Láska je slepá, oči má slepené
Láska ke mě má, dveře zavřené

Kde najdu klíč, čím je otevřít
Kde hledat lásku, a nebát se jí mít

Láska je slepá

Kde je to místo, kde tvoří se milenci
Kde najdu lásku, kdy přijde k mému srdci

Láska je slepá

Láska je slepá, sám ted půjdu dál
Lásce už nevěřím, zlý sen mi zdál

Láska je slepá

Konec lásky, kterou chtěl jsem mít
Konec víry, v lásku se nedá věřit

Láska je slepá, když lidé nevidí
Láska už není , jsou jen pochyby

Dolů až k zemi, má hlava klopí se
Na zklameného kluka hledíte

Dolů
Dolů až k zemi
Autor Vox.Cordis, 11.02.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: susuvlacek, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak zvedni svou hlavu výš, však láska přijde, ač teď ty spíš...

11.02.2008 19:57:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí