Lepší zítřky? Spíš naopak :-(

Lepší zítřky? Spíš naopak :-(

Anotace: snad nejsem přecitlivělý... ...možná ano. Nevím, tohle není normální básnička... ...spíš touha vykřiknout...

Celou svou lásku ji dávám,
ona však jen mlčí,
Svět dal bych ji k nohám,
proč už neříká to, co dřív?

Někdy jsme nahoře, jindy dole,
poznám to, když brečí,
už to není "ťuťuňuňu", ale téměř "ty vole".
Proč už neříká to, co dřív?

Je to pořád ta láska - to se někdy ptám.
Já tě pořád miluju
a cokoliv rád ti dám.
Proč už neříkáš to, co dřív?

Nejsem tvůj ideál, to už dlouho vím.
Mám pocit, že se ti vzdaluju,
nechci být "někdo", chci být tím tvým.
Tak proč mi už neříkáš to, co dřív?
Autor Pechy87, 11.02.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za pocity - ST

15.12.2008 02:28:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí