Bouře

Bouře

Anotace: Déšť. Blesky se svíjí na obloze. Tak kam se schovat?! rychle! Nezmoknout!

Noc, jež není plna hvězd
A těžké mraky jsou jen pocitem
První kapky do hlíny se vpíjí
Blesk a hrom jim sekundují

Vítr fouká a tvé vlasy jsou všude
Před deštěm utíkáme se schovat
Jen monotónní tlukot na střechu
Bílé světlo výbojů, seno obklopuje nás

Zhluboka dýcháš a třeseš se
Však chlad tento nezažene deka
Další blesk a vrháme se do náručí
Vůně sena, deště, ozónu, nás

Znám celé tvé tělo, šaty –
Mokré, už suší se všude kolem
Příroda doběsnila, zdá se
Však bouřka naše ještě neutichá

Jsi tu se mnou, šrámy, krev
Jsi tu zase, vrnění a pohlazení
Kočka i kotě v tobě dříme
Šelmou jsi pro mě neustále

Přerývaný dech mění se v ticho
Narušováno pouze zpěvem úsvitu
Zbrocená těla schoulená do sebe
Spí. Klidně. Konec
Autor coMIC HEALs, 11.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Blacky..., jedam, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probudí se ještě?...

16.02.2008 13:25:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí