Láska ...

Láska ...

Anotace: ... je všude kolem nás, i v mém srdci

Plno lásky všude kolem vidím.
V srdci malých dětí se skrývá.
Je vidět v očích starých lidí.
V každém srdci píseň zpívá.

Láska vykouzlí nečekané zázraky.
Všechny problémy s ní náhle mizí.
Chmury schovávají se za mraky.
Láska je poklad čistý, křehký, ryzí.
Autor little.angel, 12.02.2008
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný postřeh...oči malých i starých dětí...

12.02.2008 08:43:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí