Slečna Neznámá

Slečna Neznámá

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Slečna Neznámá

Dvě kočky chlupaté,
sotva se pohybují,
pohledy Neznámé,
upřeně je pozorují.

Zahalená do tmy,
jako tahle noc,
měsíc září a já volám,
o pomoc.

Neznámá mě
uhranula,
hluboký cit
probudila.

Je jako anděl,
oblečený v černém,
uvíznuvše navždy
v srdci mém.

Chtěl bych ji políbit
a obejmout,
ona jen: „Pšš,
jinak kočky odběhnou.“

Unaven a zmatený,
domů se vracím,
ve vlastních citech,
se ztrácím.
Autor Miro Sparkus, 12.02.2008
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, ta poslední sloka...naprosto chápu. Poslední dobou...

12.02.2008 08:11:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí