Život a mylné priority

Život a mylné priority

Anotace: Včera byl večer, dnes je den... ...snad budeme spolu ještě dlouho a jen tak se nerozejdem.

Sedím tu v práci a venku je tak krásně,
Místo toho, abych byl s andělem,
Tu teď prodávám a skládám básně.

Proč mi už nevěří, že ji mám rád?
Vždyť přeci někdo musí peníze vydělávat?

Oba chceme být spolu, ale často to nejde,
Že by bylo lepší, když se se mnou rozejde?

To ne, to bych nechtěl, hodně mi na ni záleží.
Vždyť pro mne není, jak si ona myslí, nějaké zátěží.

Uvidíme, co mi nadělí,
Miluji tě, Anděli...
Autor Pechy87, 12.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že to je hezký :)

a leckterou holku by to potěšilo

15.12.2008 02:27:00 | blue

ted už jsem se jenom pousmála textu, "snad se nerozejdem anděli"...docela vtipný

18.06.2008 11:56:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí