Prostě Vás nelze dostat z hlavy

Prostě Vás nelze dostat z hlavy

Anotace: 2007

Ač nezvolen
A spící mezi davy
Marně se bráníc románům
Snad každá minuta
Stále a bez únavy
Táhne mne k nebezpečným snům
Prostě Vás nelze dostat z hlavy

Podobné scény obecenstvo baví
Jenomže v případě mém
potlesk nečekám
Sám jako divák
Výraz nechápavý
Cítím co zloděj,
Který vykrad krám
Prostě Vás nelze dostat z hlavy

Mám tisíc důvodů
Držet se svého bytí
Na druhou stranu vah kratičký večer dám
Jazýček doleva
Však srdce se s ním chytí
Prostě Vás ve své hlavě mám
Autor Sicco, 12.02.2008
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí