probudím se sám

probudím se sám

Anotace: ..

Kéž bys tu ležela,
vedle mě spala.
A ráno,
sladkou pusu mi dala.
Kéž bych Tě mohl obejmout,
sladce s Tebou snít.
Jen jedna chyba,
musel bych Tě tu mít.
Kdybych mohl,
přivinul bych Tě k sobě blíž,
hladil Tě,
koukal jak sníš.
Jen scházíš mi Ty,
k této kráse.
Opět se probudím sám.
Zdá se.
Autor Dindane, 12.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, labuť, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..romantika...něžné JO!

12.02.2008 11:10:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí