Pro něj...

Pro něj...

Anotace: dál už tro takhle nejde...

Mám v sobě tolik, co bych ti chtěla říct,
když tě vidím nemůžu říct nic.
Jako bych na tu zlobu zapomněla,
jako bych najednou oněměla...
Chtěla jsem ti říct, že ubližuješ mi
a ani nevíš jak,
má věčná otázka "kdy to vyřešíme"
je vždy zodpovězena "pak"
PAK, kolik je to u tebe měsíců a roků???
Vždyť stačí už jen pár kroků.
Ale ne, my se vždy vrátíme tam, kde jdme byli
a je ti jedno, že mi oči pro pláč zbyly.
Milion lidí mě přehlížet může, ale ne ty!!!
To asi vyletím z kůže!
Je mi tě líto, že nevíš kam jdeš,
je mi tě líto, že nevíš co chceš.
Je mi to líto a hodně mě to mrzí,
tak kdy to vyřešíme???
Prosím odpověz "BRZY"
Autor Janica, 12.02.2008
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: gimikis, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí