Slíbávám tvé tělo

Slíbávám tvé tělo

Anotace: ...po kousíčku, úplně celé...

Slíbávám chuť tvého těla,
z tvých toužebných rtů,
ochutnávám pár kapek lásky,
necelé objetí v den bez snění.

Položit tak rty na tvoji tvář,
v objetí sevřít tvou duši,
po kapkách pít náš společný sen,
beze dne, kdy oddáváme se snění!

Chtěl bych slíbat příchuť tvého srdce,
z otevřených rtů, plných rubínových kapek,
pro polibky z hvězdných máků,
až do nebe pro společný sen stoupáme.

Chtěl bych políbit…
…tvá ústa, tvůj krček…
Autor Láďa, 12.02.2008
Přečteno 600x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí