Tomášek

Tomášek

Anotace: o lásce k tomáškovi

Když se na nebe podívám,
tebe na něm vydívám.
Když tvé sladké rty políbím,
úsměv na rtech ti vykouzlím.
Slyším tvůj nádhernej hlas,
nemůžu spát.
Vidím tvoje hnědý oči v myšlenkách.
Jsi můj bílý princ tak proč nechci spát.
mohlo by se my vlastně o tobě něco zdát.

Tvoje něžné ruce cítím všude,
tvůj dech mě vzrušuje.
Podívej se lásko na mě,
pocit ten krásný ve mě to vzbuzuje.

Jsi sexi,
jsi kus,
víš,že máš dobrý vkus.
co nikdo jiný neumí,
je tanec s růží v postoji.

můžeš říkat stokrát,
mám tě rád.
a tvými rty líbat moje líce.
A však těžší bude milovat
a říci lásko vážím si tě!

až půjdeš večer spát,
nezapoměn prosím,že
má tě někdo moc rád.

A když se ráno probudíš,
nejkrásnější úsměv máš?
miluji tě strašně moc,
přeju ti tím dobrou noc.
Autor PandaBear, 12.02.2008
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí