Na sv. Valentýna

Na sv. Valentýna

Anotace: No, ptž jsem na vás tak hodný, tak jsem složil básničku už teď ( ve 23:30 - 12. února ), abyste jí mohli 14. února taky někomu udělat radost. Budu rád za kritiku i pochvalu nebo jakoukoliv odezvu. Zatím se mějte a ENJOY IT :-)

I v ten Valentýnův den
Já chci stále tebe jen

Tento den je celý náš
Nehneme se od sebe
Miluji tě,vždyť mě znáš
Nemůžu být bez tebe.

Bez tebe mé srdce krvácí
Nemůžu se ani hnout
Dobrá nálada se vytrácí
Když nemůžu tě obejmout

V tento den vzpomínám na náš začátek
Nejlepších chvil mého života počátek

Věřím pořád, věřím stále
Že budeme spolu navždy
Kadždý den, a tak dále
To chtěl by snad každý

Vykřičel bych na celý svět
Že miluji jen tebe
Neboj lásko hned jsem zpět
Snesu ti to modré z nebe

Naše láska bude navždy rostoucí
No, tak vidíš :-)
přeci jen existuje láska nehynoucí ;-)

MILUJI TĚ
Autor PECEN-chleba, 12.02.2008
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí