Vesmírná 2008

Vesmírná 2008

Anotace: ...

Jsem na oběžné dráze čtyřech stěn
při vernisáži nezadaných žen
kde se kolemjdoucí, kolemtonoucí nechtějí vzdát
prázdnoty své duše
v hlubinách.

Pak rozpustím dým z prokletých básní
a cizoložím s poentou vášní
za zdmi chrámů z letokruhů
stín ledových bouří
opilých vín s příchutí touhy
marných flámů.

Vlnolam ticha je moje soukromá skrýš
jsem lovec frází v krocích tanečnic
pak pohledem pouhým se do děje vloudím
s prosbou zda smím?
Zachytit je do svých pavučin.
Autor Bušík, 13.02.2008
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Jiřina, Kaaťa, Psavec, Norlein, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

13.02.2008 10:39:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí