Muj boj

Muj boj

Anotace: tohle jsem skládala s mou mooc dobrou kamarádkou :)

Dneska mi bylo vseselo a milo

všechno se mi vydařilo

,jenomže pak si vešel ty

a všechno si obrátil na ruby.

Ted sama sebe nepoznávám,

ale já se jen tak lehce nevzdávám

Nevzdávám se bez boje

já nejsem ta co se lituje

Jsem tvrdá a nekompromisní

a to mě přináší štěstí...

Podíval jsi se do mích očí

já zachvěla se všude

přeci to láska bude

ne já se nevzdám

nenechám se oklamat

nenechám svou vuli tak lehce zlámat

Boj už předem prohrany snažím se zachránit

běž snad jiná nechá se pobláznit

Ty však stojíš nademnou

a já vpíjím se do tvých očí

Vidím Lásku bolest i utrpení,

ale zrada ta zrada bolí víc než cokoliv

Já už nechci být hloupá

já už nechci se ti znovu poddat

Já budu silná já chci být silná!

A proto udvrátím svůj pohled a řeknu tak už bež

Bež si a mě nech být

a možna budu o tobě snít,

ale ted budu taková jaksi přeji být

Už né uplakaná,ale nekompromisní a přímá

Já nevzdám se tak lehce a bojuji svědomím,že bude lépe

Tak jdi a nech mě být já už nejsem ta co ti odpustí

už nejsem nic jen tvé prokletí

možná budeš litovat že si poznal zrovna mě

při každém pohledu na tebe vypadáš tak skromně

z lásky se stala nenávyst která se probudila v nás obou

já opíjela se svobodou

a ty si mi jí chtěl vzít

a modrý z nebe sníst

neposlouchal si že já to nechci

jak už jsem řekla

tet budeš litovat že si mně kdy poznal

a lásku svou mi doznal

Ted spolu svedem boj,

který rozhodne o nás dvou..

Budem se nenávidet i milovat...

Ta vražedná kombinace nás bude spojovat,

ale jen nachvíly dokud se nerozhodne o vítezi
Autor Snilek.holka, 13.02.2008
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: snítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí