Jsi

Jsi

Anotace: ....

Jsi
Jsi útěcha když něco se zkazí

Jsi voda co teče hrází

Jsi bolest co ve mě se skrývá

Jsi kůže co mé tělo pokrývá

Jsi radost co v mém srdci kvete

Jsi zima co mě zebe

Jsi slza co po tvářích mi ztéká

Jsi list co ho nese řeka

Jsi prach co do očí mi sedá

Jsi víla co odpuštění hledá

Jsi dívka kterou já mám rád

Jsi ta pro kterou bych zemřel snad
Autor Snilek.holka, 13.02.2008
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: snítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí