Ztratila se Černá růže

Ztratila se Černá růže

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Ztratila se Černá růže

Jsem malý motýl,
jemuž utekla černá růže.
Jsem malý motýl,
co zapomenout nemůže.

Vzdálila se,
do krajin mě neznámých.
Vzdálila se,
z palouků zelených.

Ze srdce však neutekla,
mám zrak téměř sokolí.
Ze srdce však neutekla,
najdu ji ať je kdekoli.

To láska mě k ní táhne,
já za to nemohu.
To láska mě k ní táhne,
vylétám ze svého brlohu.

Obletím celý svět,
třeba tisíckrát.
Obletím celý svět
a nepřestanu mít ji rád.
Autor Miro Sparkus, 13.02.2008
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Pincik, Likynka, Psavec, pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí