Slib

Slib

Anotace: ...

Prach pokrývá zašlou krásku,
kazdou chvíli naposledy vydechne.
Okolí v mžiku prořízl žalm mnichů,
mé srdce žalem vstříc hrdlu se rve,
Teď je tah na mě má lásko,
já slíbil ti,že do smrti milovat tě budu!
V krajině bez řádu dnes umírá se za pravdu!

A ona stále vadne!

Křídla kamených andělů čas neobratí,
bestie pod hávem temnoty na mršinách hlasitě hodují,
krví opijí se stříbřitá čepel,
ledový kámen,
plíživá smrt,
ticho...

Ona stále vadne a já ulehám vedle ní.
Proč jen vzpomínka na tebe posílila mou beznaděj,
v prokletem hřbitově v němž umírá orchidej?!!!
Kdysi tak krásná jak naše láska.
Má...Snad i tvá
Odejít!
Než láska obrátí se v nenávist!
Než láska obrátí se v nenávist...
Autor Lukáš Sláma, 13.02.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí