Ty jsi růže...

Ty jsi růže...

Jsi krásná jak rozkvetlá růže,
nešťastná jak příroda bez deště,
smutná jak povadlá květina,
na život sázíš jak ve hrách z kasina.

Jsi čistá jak lesní víla
a stejně tak jsi milá.
Jsi odpouštět všem připravena beze stesku
jako slunce při rozbřesku,
veselostí oči Ti září při potlesku.

Jsi překvapení plna
stejně jako mořská vlna.
nevipadá vůbec hezky,
když tvář křižují Ti blesky.

Miluješ nás a my Tebe,
jsi nevinná jak modré nebe.
Těžko kdo za to může,
žes moje jediná růže...?

Jsi moje růže v rozpuku!
Autor WilliaM.J.Orleánská, 13.02.2008
Přečteno 772x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

máš to hezký

16.02.2008 08:41:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí