Noční

Noční

Anotace: .....

Když noc město do temnoty halí,
mě napadá jeden sen smělý.

Přála bych si být hvězdným prachem,
být němou stráží nad tvým klidným dechem.

Chtěla bych být pod tvou hlavou polštářkem,
nasát tvou vůni a držet ji v sobě celý den.

Toužím být dekou na tvém nahém těle,
když ji objímáš, musí se cítit skvěle.

Ráda bych se stala i tvým tajným přáním,
v němž se tvým slastným touhám neubráním.

A k ránu bych mohla být slunečním paprskem,
jenž tě pohladí a oznámí, že přišel nový den.
Autor little.angel, 13.02.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí