Smutná krása noci

Smutná krása noci

Anotace: .....

Je krásná letní noc,
hvězdiček je plné nebe.
A já čekám a to moc,
že spatřím jen a jen tebe.

Kolem teče slastně chladná řeka,
vlnky si na hladině hrají.
A mé srdce v rytmu noční hudby spěchá,
dech se v hrudi tiše tají.

Stromy vykreslují chladné stíny,
jejich listy básně šepotají.
A já cítím trochu viny,
že sny se mi jen o tobě zdají.

Kolem zní písně cvrčků,
zdá se být čarovná ta jejich óda.
A mě se z očních důlků
pomalu loudá slaná voda.

Smutně se ze svého místa zvednu,
ještě jednou nasaju to kouzlo noci.
Samotná do postele ulehnu,
lásko má, kde jsi?
Autor little.angel, 13.02.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí