Langošová chuťovka

Langošová chuťovka

Anotace: Langošová chuťovka......hm.....

Langoš, alias osuch, mám moc rád,
Je nás hodně takových lidí snad.
Každé jiné jídlo je proti němu smrad,
Vynálezci tohoto jídla bych pusu dal rád.

Je dočista jedno, s čím si ho vychutnáváte,
Ať se zeleninou, česnekem, vždy si do nosu dáte.
Naprosto vždy si velice luxusně na tom pochutnáte,
A prodejci jistě velké spropitné od srdce dáte.

Je to určitě dar pěkný,
Být znalec langošový.
Langoše už lezou nosem mým,
Ale neustale po nich toužím.

Jíst tento pokrm neustále,
Musí být příjemné náramně.
Jen škoda, že mi není dané,
Mít v tomto průmyslu lidi známe.

Proto budu jen zákazník,
Velký to osuchový milovník.
Rozhodně lepší než polovník,
A nebo starého domu domovník.
Autor James Tony, 13.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Langoše také mohu, raději si je ale dělám sama doma.

13.02.2008 20:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí