Nejkrásnější cit

Nejkrásnější cit

Anotace: Takové ze života...

Občas je láska plná trápení,
někdy partnerského nepochopení.
Stává se, že každý jinou řečí mluví,
pak si ani jeden neporozumí.

Po chvíli přijde usmíření,
tím se zase všechno změní.
Rázem jsi naplněn pocitem štěstí,
zapomeneš na předchozí neštěstí.

I přes to je láska nejkrásnější cit,
bez kterého nikdo z nás nemůže žít.
Autor lecrecia, 13.02.2008
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Darneth, Necro Immortalis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pravda pravdoucí, jen styl veršů bych trochu upravila, někde mi to kulhalo

13.02.2008 21:45:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí