Pocity?

Pocity?

Anotace: nevím, co k tomu říct...

Krása dne se ztrácí v naší náladě,
Kdy se se mnou budeš klouzat na ledě?
Čas se nám krátí,
Vše se nám jednou vrátí.
V podobě vzpomínek
Postavených v komínek,
Z nebe nás hvězdy pozorují,
Myšlenky tiše vzdorují,
Je to jen hra?
Dotknout se dna?
Té hranice, která tě zničí…
A vítr kolem tebe stále fičí.
Unáší tě proud,
Shořet na troud,
Láskou, která tě spaluje.
Která ti kraluje.
Každý z nás vzdoruje.
Poučení někde koluje,
Ale k nám se nedostane,
Někde v dáli zůstane.
Strach je boj,
Blíží se velký roj,
Mám se bát?
Nebo rvát?
Buď se mnou…
Neodcházej…
Na život vsázej…
A lásku dávej…
Autor Andýsek, 13.02.2008
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí