V pokojíčku na Krči

V pokojíčku na Krči

Anotace: Tahle básnička se mi sama nějak objevila v mozku, když jsem se zamilovala do svého milence.

Ovocnou dobrotou
naplnil pohárky,
úsměv mi vykouzlil
Šampaňským z pohádky.

Široko daleko
kohouti dřímali,
zatímco my jsme se
celou noc líbali.

Jaké jsem hladila
hedvábné vlásky!
A hlaďoučkou tvář
bez jediné vrásky.

Moje přání
bylo prosté,
a nezdá se mi to
nijak sprosté,
klínem svým
mu vyjít vstříc
a opakovat
"Víc! Víc! Víc!"
Autor Omonka, 13.02.2008
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí