Konec ....

Konec ....

Anotace: CO říci víc ??? Prázné a holé nic .......

Moje city,
stopy lásky,
zametla jsi
a to bez nadsázky,
jako prach
ze stolu pryč.

Škoda mluvit
o tom víc,
leč lepší něco
než-li nic.

Tak si lásko
běž kam chceš,
mé city mně
stejně nevezmeš.

Leť si ptáčku,
klidně leť,
už nečekám
na odpověď.

A ač to bolí
au au au,
loučíme se,
ahoj, čau.
Autor Dasson, 13.02.2008
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí