Zklamání

Zklamání

Anotace: básen o zklamání...

Co jsem jen prožila,
to jsem jen využila,
vím jak to bolí,
vím ,cítím to,
ale vše nakonec přebolí.

Zklamání,to je jediné slovo,
které dokažuju říct,
zlomené srdce je však blíž,
moje slzy jsou jako klíč,
mé pěkné oči jsou již pryč.

Zklamání,je jako tyč.
avšak v srdci mám rýč.
Už dál již nemohu,
jdu cestou zlou,
a rozlobenou...

Vím ty jsi mi ublížil,
a ted ? jsi se sblížil.
a já? jsem jen troska,
co zbyla z té lodky,
z té překrásné lodky...

Tak jak se s tím mám smířit?
Zklamáná jsem již na vždy jen,
to byl jen pouhý sen?
ptám se a já vím,
že to byl reálný sen.
Autor kAjInA, 13.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí