chlad v srdci

chlad v srdci

Anotace: ufff

Něco tam zůstalo,
myšlenky bloudí,
vzpomínky tíží.
Dopřát jim místo,
jít.
Dál.
Ale kam.
Chodba,dveře,pohled z okna,
vše stejné je.
Je to jen klam?
Zménil se úhel.
Přivíram oči,slyším tvůj dech.
Rád bych cítil..
však budím se dole.Na betoně.
Ledově ztuhlý...
Autor nene, 14.02.2008
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: bejbyyyy, Daisy.., pavlis, melebele, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí