Pro Tebe...

Pro Tebe...

Anotace: Zamilovaná...

Jsi můj nejkrásnější sen,
co nezmizí, když přijde den.
Toužím po Tvé lásce jen.
Díky Tobě šťastná jsem.

Nač létat hlavou v oblacích,
nač sledovat nebe.
Nejlépe je na zemi,
když tady mám Tebe.

Jsi moje štěstíčko,
jsi můj celý svět.
Prožijeme spolu aspoň
sto nádherných let.
Autor ladyina, 14.02.2008
Přečteno 569x
Tipy 6
Poslední tipující: Orichi, el viento, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tak tohle je perlička, ST.

13.06.2008 01:20:00 | Orichi

Zase to nepřeháněj. Co se stoletou babičkou.

14.02.2008 12:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí