Prázdno

Prázdno

Anotace: ...

Řekni, co si mám myslet..šat potřísněn krví.
Láska vyhasla ale vyhasne i srdce? Kdo ví..
Pověz, jak to mám chápat..duše plná havranů.
Láska hřeje..a bez ní bývá chladno po ránu.
Choulim se k topení,
zahřívám utrpení.
Radost zmizela, poslední motýl odletěl
Tohle je to, co si chtěl?
*****
Neslyším žádný utěšující tóny,
před oči hrnou se slz clony,
plačíc utíkám rozednívajícím se městem,
netrvá to dlouho a podléhám všedním neřestem.
Bez tebe, bez tebe!!
Bez barevnýho nebe.
Autor Trophy, 14.02.2008
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je dobré....město máš skoro všude...

21.02.2008 14:13:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí