Stíny

Stíny

Anotace: nešlap,nelámej

Pro Tebe neznamenala nic duše,
chtěl si jen klín
Neměl si mě celou
měls jen můj stín
Půl světla
polovinu pravdy ,
jinak tmu
A zbytek prázdných snů
Proto jsem ti nerozkvetla
nejsem jen noc,
potřebuji slunce
A ve Tvém náručí
Chtíč pálí,
ruce ale zebou,
srdce bolí
Pro tebe neznamenalo nic
co uvnitř nosím
Jen krása
hrála hlavní roli
Nešlap mi už po mém stínu
moc tě prosím…
Autor laura3, 14.02.2008
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Morgenstern, Psavec, Jiparo, pavlis, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě také...

14.02.2008 17:39:00 | Bíša

Mně se to moc líbí.

14.02.2008 15:13:00 | danaska

...vybrousit myšlenky a bude to skvělé ...

14.02.2008 10:35:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí