Dal bych za to cokoliv....

Dal bych za to cokoliv....

Anotace: Měl jsem tě rád, tz jsi mě opustila, ale i přez to jsem rád že zrovna ty jsi mě políbyla.

Zaplatil bych každému podplatil bych celý svět.
Abych nad tím co děláš přestal přemýšlet.
Každá myšlenka se vzpomínkou na tebe mě mučí.
Každé mé slovo se jen okolo tebe točí.
S tebou jsem se cítil jako v ráji.
Jako v lásky plné báji.
Jsem sice nešťastný, že jsi mě opustila.
Ale jsem rád, že jsi kámen v mém srdci rozpustila.
Jsem rád, že jsi mé srdce zaplnila zrovna ty.
Že jsem mohl líbat tvé krásné rty.
Jako bys mi spadla z nebe.
Jsem rád, že jsem miloval zrovna tebe.
Za tohle chci ti díky vzdát.
Ale už si nechci dále lhát.
Že se ke mě vrátíš, i když to tak není.
A doufat, že se tohle ňekdy změní.
Tak tímto moje báje končí.
A mé srdce se s tvým loučí.
Autor Blade Safety, 14.02.2008
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Daisy..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí