Možná

Možná

Anotace: =-)

Možná láska,možná nic.
Možná kamaráctví a možná víc.

Možná náklonost,možná cit.
Nesnáším ho,nebo chci ho mít?

Možná....spolu...jenou...zase.....
NE!!!To už vlastně nejde!
Naše láska je dávno uvěznědá v čase.
Možná mě to čsem přejde.
Autor Ms.Lonely, 28.06.2005
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí