Nikdy nezapomenu!!!

Nikdy nezapomenu!!!

Anotace: již dávno tomu, kdy dívala se na mě svýma nádhernýma očima, a její rty šeptaly...."líbej nás"...již dávno.. :-(

Sedím...Z okna se dívám, jak mraky slunce zahalují….
Hledím....Do vzpomínek, jenž mě pořád pronásledují…
Vím...Že už nikdy nebudu stát naproti tobě a do očí ti hledět.
Hladím....Tvou tvář, sic jen fotku….já vím, měl bych se stydět.

Oddávám....Se vzpomínkám, kterým sbohem nechci dát…
Vzpomínám.....Byl jsem jak dítě, ale já nechtěl si stebou hrát…
Vzdávám...Se-jsem to ale zbabělec, ale kdopak dneska není…
Hádám...Že, si tohle nikdy nepřečteš, a proto tvé oči nebudou unaveni…

Miluju...Tě a to není tamta minulost, ale čas přítomný…
Slibuju...Ti mojí nesmyslnou oddanost, já vím jsem divný…
Ubližuju...Si jen sám sobě, tak alespoň ostatní to vidí…
Zuju...Si předsudky, ale já nechci!- věřit tomu co říkaj lidi…

Nezapomínám……Už mi došli slova ?…
Já nikdy nezapomenu, i když ty chceš!!!
Autor DEgo, 14.02.2008
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí