Malé přání

Malé přání

Anotace: "K"

Po větru, po slovech, po čemkoliv,
ať přání odnese Ti odliv.
V ten den Těch bláznů zláskovaných,
co koupou se v sladkých přáních ..

navzájem ..

Posílám pohlazení na tvář Tvojí,
ať každý den za to stojí.
A lásku v srdci cítíš dále ..
Navěky a neustále ..

Pro nás dva ..

Posílám políbení na Tvé rtíky,
a sním nemalé, moje díky.
Ať sny se stále v mysli rodí,
a život žijem jeden, dvojí ..

Pouze náš ..

Posílám Ti věrnost stálou,
ať pochyby si k šípku táhnou.
Překážky jsou nízkým prahem,
neboť spolu všechno zvládnem ..

Vždycky už ..

Posílám Ti vlastní život,
ať jsi jeho dobrý pilot.
A lásku k němu připojím,
že Ty jsi pravý …. teď už vím ..

Krásného Valentýny … Miluji Tě Tvá „K“
Autor Analisieren, 14.02.2008
Přečteno 428x
Tipy 14
Poslední tipující: cevert, labuť, angel_s.r.o, ona, XJanule, excited, pavlis, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlídej sí své štěstí...

Nádherné vyznání...

14.02.2008 21:22:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí