Miluju

Miluju

Anotace: :(

Dal jsi mi lásku,
dal jsi mi srdce,
políbil mě,
a k sobě tisknul mé ruce.

Objal mě a políbil,
pak jen ticho kolem nás.
Tím ses mi tak zalíbil,
a já jak spoutaná sem zas.

Jak ses na mě díval,
usmíval a říkal,
že beze mě nechceš nikdy být,
že nechceš o mě jednou přijít.

Miluji tě, řekla jsem ti,
nechci o tě jenom sníti.
Chci tě mít teď vedle sebe,
a nemít strach z toho co bude.

Vzpomínáš?
Bylo nám tak krásně...
Chodili jsme lesem,
a ty jsi o mě psával básně.

Už to není sice jako dřív,
ale stejně o tě nechci přijít.
Miluju tě...
Autor Christinka_, 14.02.2008
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Megalo'R
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná, moc krásná...

19.04.2009 21:55:00 | Sýkorka07

kristy seš fakt borec.. ta básnička(teda aspon pro me) se mi zdá upa super!

14.02.2008 18:35:00 | katule72

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí