Falešná láska

Falešná láska

Anotace: o lásce

Nebreč, nemá to cenu. On Tě nemá rád
Jak Tě to jen mohlo napadnout, že by Tě miloval
Nebreč, jen si s Tebou hrál,
za rohem se tomu všemu smál.
Vím, ty hnědé vlasy, ty oči barvy nebe.
Proč tak zbláznily Tebe?
Snad se umí krásně smát,
ale co umí nejlépe? Jen Tobě lhát.
Víš co je pro něj láska?
Je to jen prázdný byt a nic víc.
Není to věrný cit.
Ty teď pláčeš, ale on objímá jinou.
To, že ty jsi smutná ho nezajímá.
On hledá jen lásku na jednu noc.
Ale i to je pro něj moc.
Je jen falešný hráč.
Ty pro něj pláčeš? Ale proč?
Neplač, nestojí ti už za to!

A proto přestaň už kvůli němu plakat.
Teď zkus se zas smát a být šťastná
Autor Dity, 14.02.2008
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: Kallkaa, niky x)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí