červánky

červánky

Anotace: ..v milé tváři Tvé lásko..

S červánky na tváři Tvé milé,
začínat chtěl bych každý příští den,
krásné ráno popřát svojí víle,
a snít v obětí něžném sladký sen,

posnídat něhu ze Tvých očí,
ochutnat marcipánu ze Tvých úst
a nechat myšlenky své krásně točit
a nikdy nemuset už držet půst,

vlhkými polibky vychutnat příchutě tak slastné,
kopečky vanilky či jahody,
prožívat naplno ty okamžiky štastné,
nalité štěstím a okamžiky pohody...
Autor chalcedon, 14.02.2008
Přečteno 719x
Tipy 13
Poslední tipující: Martanka, Milásek, laura3, Psavec, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásný a něžný.. :-)

14.02.2008 23:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí