Malý motýl

Malý motýl

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Malý motýl

Jsem malý motýl,
s novou vírou v žití.
Jsem malý motýl,
jehož láska nechytí.

Létal jsem světem,
bez určení cíle.
Létal jsem světem
a dumal o své síle.

Jsem malý motýl,
co byl láskou zničený.
Jsem malý motýl,
co byl životem znuděný.

Nalétal jsem stovky mil,
zbavoval se vzpomínek.
Nalétal jsem stovky mil,
až zcela zhasl plamínek.

Plamínek lásky
a trny v kůži.
Plamínek lásky,
po Černé růži.

Nabyl jsem nové síly,
zapomněl jsem na bolest.
Nabyl jsem nové síly,
nalezl jsem svou ztracenou čest.

Začínám nový život,
poučen a silnější.
Začínám nový život,
dej Bůh, ať je klidnější.
Autor Miro Sparkus, 15.02.2008
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí