Schází mi

Schází mi

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Schází mi

Tvé něžné pohlazení,
tvé doteky plné něhy,
vášně,
tvé polibky z lásky,
tvůj zájem o mě.
Komu mám teď skládat,
svoje básně?
Ostatní říkají,
„Jdi si to jinam vykládat,
ty jeden blázne.“
Potuchy o lásce nemají.
My dva jsme si souzeni,
jako moře a břehy,
jako ptáci a nebesa.
Patříme k sobě,
tak jako do karet esa,
jako liška do lesa…
scházíš mi stále více,
tvůj úsměv, tvoje líce…
ve svém srdci tě nosím…
vrať se mi…
prosím…
Autor Miro Sparkus, 15.02.2008
Přečteno 446x
Tipy 7
Poslední tipující: ta co bývala Andělem, Psavec, Likynka, just me, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je fakt nadherná básnička

26.04.2008 16:00:00 | Emilinkaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí