Rozchod

Rozchod

Anotace: .....

Oheň pálí!
Zrada bolí!
Srdce puká!
V duši muka!

Ani sbohem,
neřekl si.
Jenom mečem
probodl si!

Miluji tě!
Jsi ten pravý!
Lásko, chci tě!
Proč to bolí?

Nenávist a rozchod!
Takhle to nemělo být!
Jsem jak vyprodaný obchod!
Pro co teď žít?

Myslíš si,
bránu jsem zavřela.
Já však chci,
s tebe mít manžela.

Už je to jedno!
Přišel konec!
Jenom tvé jméno
nechce odnést!

Srdce mám rozervané,
ale s tebou navždy zůstane!
Autor little.angel, 15.02.2008
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Platón, Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí