O srdci

O srdci

Anotace: :)

Z lehka jen z lehounka, chtěl bych Tě hladit,
Tvou jemnou kůží tiše se bavit,
hladit Tě po dlaních, krku i bradě,
lechtat Tě na nohou a líbat Tvé skráně.
Jen se Tě dotýkat, vědět, že jsi,
líbat Tě, milovat, znát Tvoje sny,
jseš jako motýl, co s ránem se ztrácí,
večer se navracíš, když srdce krvácí.
Pel ze Tvých křídel, oči mi pokrývá,
srdce je zřídlem z něhož cit vyplouvá,
napij se Lásko, vždyť je jen Tvé,
náleží Tobě, Tobě jediné.
Autor Ďábel sám, 15.02.2008
Přečteno 795x
Tipy 9
Poslední tipující: Milásek, Psavec, just me, isisleo, ona, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Nádhera :)

15.02.2008 21:32:00 | just me

:-)

15.02.2008 21:03:00 | isisleo

pěkné vyznáníčko :-)

15.02.2008 20:58:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí