Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: Duet

Toho se pravě bojím,v také míře,
nechci se stati jak krvelačné zvíře,
jenž se mu lásky nabízí,plná čiše,
v mne toliko touhy,slasti a vášně plná teď duše.

*** ****
A třeba chci tvé tělo ve svém mít,
nahlas srdce tvé pro sebe utopit.
Dát ti všechno co jen mám a
tiše věřit,že bolest nepoznám.
Příjmu tě jako dar z nebe,
věř v mě,jako já věřím ,v tebe.
**** ****

Tělo tím trpí snad i chátra,
touha chce být ukojená,zmateně pátrá.
Srdce na dlani se mi dává,
jsem já to duše hravá.
Co na plat,raději chátrat,
než poté nechat lásku uvadat.

Bojím se tohle dát,
ač touha bude v mé duši uvadat.
Srdce na dlani mi dává,
snad nebude pošlapaná zelená tráva.

Marisek & Nika Krpi
Autor Marisek, 16.02.2008
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi smutno...

04.09.2008 13:14:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí