Vyznání IV

Vyznání IV

Anotace: Má lásko, jenž na hvězdách svůj malý okamžik máš...píši pro tebe vyznání, pro tvé srdce...pro múzy všech okamžiků..

Nenastál okamžik bez lásky,
kde není nic než pouhý sen,
kde polibek je více než celý život...

Víte, kde člověk skutečně stojí,
kde je jeho pevné postavení,
které je více než celé to všechno tohoto světa...

Pár písmen lásky, které nikdo nezná,
nekonečno slov, vyznání určují,
pro lásku, pro lásku, pro lásku,
kterou v srdci mám...pro tvůj úsměv...
pro tvé slzy, pro tebe celou...

Má lásko, jenž na hvězdách svůj malý okamžik máš,
kde tvé srdce je více než celý tento svět,
má lásko, jenž na hvězdách sníš,
o okamžicích, které nikdo jiný nemůže mít...
Autor Láďa, 16.02.2008
Přečteno 621x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Lady Carmila, just me, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná báseň.Sám takovýto styl opravdu vůbec neumím.Skládám spíše věci které se rýmují.Opravdu emotivní a hezký text...

17.02.2008 16:03:00 | Tomama

sama vím, jaké to je tak beznadějně milovat...krásné..

16.02.2008 22:39:00 | Lady Carmila

Krásné vyznání...

16.02.2008 20:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí