Hledání

Hledání

Anotace: ?!?

Projíždím se krajinou,
hledám dívku jedinou,
tu co splní všechna přání,
rychle spěchám za ní.

Chtěl bych ji moc najít,
velkou lásku prožít,
kde jen tu dívku hledat mám,
chci jí být milován.

Až ji jednou potkám,
pohlédnu jí do očí,
na cestu se zeptám,
srdce láskou poskočí.

Řekne mi kudy jít,
jak mám život žít,
její ruce uchopí mé,
bude to moc dojemné.

Teď ale jedu sám,
bolest v srdci zakrývám,
o pomoc prosím v duchu,
Bože dopřej mi sluchu.
Autor Sark, 19.09.2004
Přečteno 879x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí